sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Tavara päivässä pois osa 1 - onnistuuko ?

Sädehelmi kommentoi edelliseen postaukseen, että olisi hyvä heittää tavara päivässä pois. MIKÄ loistava idea!

Ajattelinkin, että jos aloittaisi ensin niin, että Tavara päivässä pois loman aikana. Useammankin tietty voi poistaa.  Aloitan jo tänään, etsin Ikean kassin ja laitan siihen ensiviikon poistot jo etukäteen, koska en ole kotona. Loma alkaa juhannuksen jälkeen ja silloin aion jatkaa, JOS vaan muistan, no ehkä muistan kun kurkkaan blogiin välillä.

Menenkin tästä nyt poistamaan nuo 8 tavaraa, tälle päivälle keksin jo aamulla yhden, pyörittelin suppiloa kädessä ja mietin, että mitähän tälläkin tekee, en ole tarvinnut juurikaan sitä. Vaatteiden poisto on sitten ihan ekstraa noiden lisäksi.

Saa nähdä tuleeko sitä pöytää vuokrattua kirppikseltä vai olenko siihen liian laiska. Laitoin Turun Ideakirppikselle kyselyn FB:n kautta parista asiasta eilen, vuorokausi kulunut eikä vastausta.

Kuvaan tänne aiinakin nuo 8 tavaraa ja jos vaikka joku Turun seudulla haluaa tavaran, saa noutaa minulta.
NO eipä tätä blogia moni lue, joten tuskin liikkuu tavara tätä kautta. FB:n kierrätysryhmään pitääkin varmaan ne laittaa.

Numeroin tuon otsikon, jos vaikka oikeasti onnistuisi tämä. Kiitos Sädehelmelle vinkistä.

Noniin...tadaa...tässä muutama tavara jotka meni tuonne aiemmin kerättyjen kassiin.

1. ja 2.ja 3
Nämä ekat kolme oli helppoa, kun ne oli oikeastaan jo päätetty. Roikkuvasta tuikkujutskasta, otin timangit talteen, niitä voi käyttää askartelussa vaikka mihin, kortteihin yms.

4. ja 5. ja 6
Tuo plyyshikangas on jo pidemmän aikaa odottanut poisto-operaatiota. Leilit-vesiastiat, ostin kerran kun töissä oli sellainen armeijatavaroiden poistomyynti. En kyllä ymmärrä miksi ostin en edes muistanut noita, mutta kun ne silmiin osui, päätös oli helppo.


7.
Laatikko auki ja kiinni. Tässä ollut ilmeisesti aterimia. Sain joskus työkaverilta ja aikansa tämä palveli korujutuissa, kannen sisäpuolella on kuminauhat johon voi pujottaa jotain.  Mulla on ihan tarpeeksi laatikoita, eikä tätäkään ole 5 vuoteen tullut tuunauttua joten nyt saapi lähteä.


8.
Tämä on ainoa, jonka kohdalla hieman emmin, olen saanut äidilta ja olen jotenkin tykännyt tästä, joulun aikaan ollut esillä samansävyisten kynttilänjalkojen kanssa, jotka ovat jo saaneet lähtökäskyn.  EIKUN POIS vaan.

Siinä eka satsi.

Täytyy sanoa, että meillä on tuossa eteisessä ollut parikuukautta iso kassi, jossa on pieni Moulinex monitoimikone, ihan toimiva vaikka ainakin 20v vanha, Kenwoodin punainen vanha vatkain. Tanssimatto ja muuta pientä. JOS ei kirpparipöytää saa varattua niin suunta on  TURUN EKOTORI.



2 kommenttia:

  1. Munkin pitäisi ja pitäisi tehdä tuota samaa, mutta kun.... ei vaan jaksa ;)

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän, en mäkään ole varma edistyykö tämä tämän enempää, jos edes sais noi kassit vietä pois.

    VastaaPoista